Njoftohen kandidatet, te cilet kane aplikuar ne pozite 14. per asistent per lendet:

-Ekonomia e EU-se dhe Kosova
-Ekonomia monetare (gj.shqipe dhe boshnjake)
-Ekonomia rajonale e Be-se dhe
-Ekonomia e sektorit publik

Ku kryetari i Komisionit eshte prof.Muhamet Sadiku dhe anetaret prof.Gani Asllani dhe prof.Bedri Statovci, se intervista me kandidatet per kete vend te punes, do te mbahet te hanen ne ora 10:00 ne Fakultetin e Biznesit.

Kandidatet jane:
1.Fisnik Morina
2.Armend Mehmetaj
3.Elvis Elezaj
4.Donjeta Morina
5.Edona Draga
6.Alban Selmanaj
7.Rialda Muharemi
8.Faruk Daci
9.Baton Mati
10. Ariana Xhemajli
11.Fidane Spahija

Translate »