fbpx
Njoftim për paraqitjen e provimeve

Njoftim për paraqitjen e provimeve

Njoftim për paraqitjen e provimeve
Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, të nivelit baçelor dhe master, se paraqitja
e provimeve për Afatin e Qershorit fillon me 25.06.2020 (e enjte) dhe përfundon me 28.06.2020 (e
diel).
Në mënyrë që t’u mundësohet paraqitja e provimeve, studentët së pari duhet të plotësojnë
pyetësorin e vlerësimit Studenti-Profesorin dhe Studenti-Administratën, i cili do të shfaqet në SEMS,
para paraqitjes së provimeve.

Translate »