fbpx

Njoftim per Lendet: Drejta Kushtetuese/ Drejta Kushtetuese Pozitive

Njoftohen studentet qe kane kaluar provimet ne afatin Janar 2015 ne Lendet: Drejta Kushtetuese/ Drejta Kushtetuese Pozitive dhe Gjyqèsia Kushtetuese se pershkrimi i notave ne index do te behet te premten date 06 mars 2015 ne oren 16:00/ ne Amfiteatrin 2.

Translate »