fbpx

Njoftim për konsultime

Njoftohen studentet e nivelit Master, depertamenti kontabilitet dhe finance .
Konsultimet dhe vendosja e notave ne index nga lenda “Menaxhim i Projektit ” do te mbahen te merkuren ne ora 11 .
Provim i mbajtur me Komision.
Translate »