fbpx
Njoftim për ditë pushimi

Njoftim për ditë pushimi

Sipas kalendarit për festa zyrtare, nesër me datë 01/09/2017 do të jetë ditë pushimi andaj :

Të gjithë besimtareve të besimit Islam, festën e madhe të Kurban Bajramit, e cila është festë e sakrificës, bashkëjetesës, tolerancës, harmonisë, mirëkuptimit dhe përkushtimit për devotshmëri ndaj besimit në Zotin e Madhërishëm.

Uroj që kjo ditë në shtëpitë e juaja të sjellë gëzim, paqe, shëndet dhe begati për vite të tëra!

Urime Festën e Madhe të Kurban Bajramit.

 

Translate »