fbpx
Njoftim për ditë pushimi

Njoftohen stafi akademik, stafi administrativ dhe studentët e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë se në bazë të Kalendarit të Festave Zyrtare në Republikën e Kosovës, në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064 për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë do të jenë ditë pushimi datat e paraqitura më poshtë:

Më 09.04.2023 – Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës – Ditë pushimi më 10.04.2023

Më 10.04.2023 – Pashkët Ortodokse – Ditë pushimi më 11.04.2023

Më 16.04.2023 – Pashkët Ortodokse – Ditë pushimi më 17.04.2023

Më 21.04.2023 – Dita e parë e Fitër Bajramit

Me këtë rast, menaxhmenti i UHZ-së i tërë stafi jonë shfrytëzojnë rastin të iu uroj festat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »