fbpx
Njoftim për bursa studimi

Njoftohen të gjithë studentët pasuniversitar (kandidatët për master dhe doktoraturë) dhe të gjithë studiuesit pas doktoratës ose mësimdhënësit e universitetit që kanë përfunduar një master ose doktoraturë brenda dhjetë viteve para datës së paraqitjes së aplikimit, që International Visegrad Fund dhe European University Institute ofrojnë 10 bursa kërkimore për studiues pasuniversitarë, për të kryer kërkime në Arkivat Historike të Bashkimit Evropian në Firence.

Rreth procedurave, datave dhe mënyrës së aplikimit ju lutem vizitoni faqën e mëposhtme:

https://www.eui.eu/Research/HistoricalArchivesOfEU/International-Visegrad-Fund-Research-Grant-Programme-2021-2022

Translate »