fbpx

Njoftim-Orari i mbajtjes se provimit dhe ndarja ne grupe

Njoftim-Orari i mbajtjes se provimit dhe ndarja ne grupe
Provimi në lëndën Historia e Institucioneve Juridike dhe Shtetërore i paraparë të mbahet me datë 10 qershor 2015 do të mbahet sipas këtij orari.
Grupi I, studentet nga numri rendor 1-80, ora 14:00h
Grupi II, studentet nga numri rendor 80-146 (dhe studentet me index), ora 14:45h

Lista e studentëve te cilët e kanë paraqit provimin

Profesori i lëndës
Mr.Sc. Xhafer Tahiri, Doctor Juris Cand.

Translate »