fbpx

Njoftim mbi pagesën e semestrit dimëror për vitin akademik 2015/16

Njoftohen studentët të cilët kan mbetur pa e regjistrua vitin akademik 2015/16, duhet të lajmërohen në sprotelet e zyrës së shërbimit të studentëve, ti japin shënimet e tyre si: emrin, vitin regjistrimit, statusin, arritjen e kushtit dhe përseritjen e vitit. Afati për parqitjen e studentëve në Administraten e Fakultetit Juridik është nga data: 12-13.01.2016. Pas këtij afati studentet nuk kan të drejtë në regjistrimin e viti. Gjithashu, afati të nëntorit nuk merret si bazë për fitimin e kushtit.

Me respekt,
Dekanati i Fakultetit Jurdik

Translate »