fbpx
NJOFTIM LIDHUR PËR TË DHËNAT PERSONALE NË SMU

NJOFTIM LIDHUR PËR TË DHËNAT PERSONALE NË SMU

NJOFTIM LIDHUR PËR TË DHËNAT PERSONALE NË SMU

Të nderuar studentë,

Obligoheni që të rishikoni dhe përditësoni të dhënat tuaja personale në Sistemin e Menaxhimit Universitar (SMU), duke përfshirë emailin dhe numrin tuaj të telefonit. Çdo njoftim nga institucioni do t’ju vijë përmes email-it dhe SMS-it, kështu që është e rëndësishme që të keni të dhënat e sakta të kontaktit.

Ju kujtojmë se çdo informacion i pasaktë në SMU është përgjegjësi individuale e secilit student.

Të dhënat mund t’i gjeni tek Profili juaj në SMU.

Nëse nuk dëshironi të pranoni njoftime përmes SMS atëherë vetëm largojeni zgjedhjen nga opsioni: Lejo njoftimin me SMS!

Translate »