fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti: Kontabilitet dhe Financa (Master), se testi i parë vlerësues në lënden Menaxhimi i Institucioneve Financiare, do të mbahet me datë: 16.01.2017, në ora 16.00.

Translate »