fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë se kollokfiumi i dytë nga lënda “E drejta penale” do të mbahet me datë 19.01.2017 (ditë e enjte), në Amfiteatrin 2. Gr.I nga ora 09:00, dhe Gr.II nga ora 13:00. Mësimdhënësi i lendes Prof. Asoc. Dr. Kolë Krasniqi

Translate »