fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetiti të Agrobiznesit se provimi i praktikës në lëndën “Kimia e Përgjithëshme dhe Inorganike” do të mbahet me 06.02.2015 në këtë orar:
Departamenti: Agromjedis dhe Agroekologji në ora 10:00
Departamenti: Teknologji e Prodhimit Bimor në ora 12:00
Departamenti: Teknologji e ushqimit në ora 14:00
do të mbahën në sallën nr 3
Asistente e lëndës :Phd.Vlora Gashi.

 

Translate »