fbpx

Njoftim
Njoftohen studentet e vitit të parë të Fakultetit Jurdik se kollokfiumi i dytë nga lënda Retorika dhe Shprehja Juridike shtyhet për datën: 18.01.2017 në ora 12.00h. Kollokfiumi i dytë nga lënda obligative E Drejta Kushtetuese shtyhet për datën: 20.01.2017 në ora 12.00h. Arsyea e shtyerjës është se një pjesë e studenteve kanë vizitë në Institucionet e Drejtesisë së Kosovës. Ndërsa zëvendesimi i ligjeratave bëhet këtë të Premte.
Me respekt

Translate »