fbpx

Njoftohen studentet e departamentit te A&A se ushtrimet e dates 02.01.17 ne lenden e Kimia e pergjithshme , do te zevendesohen ne ditet ne vijim 14 .01.2017 Grupi i I ne oren 1000 dhe grupi i II ne 11:45
Me respekt Vlora Gashi

Please follow and like us:
Translate »