fbpx

Njoftim

Njoftohën studentët e vitit të katërt se kollokfiumi i dytë nga lënda E Drejta Tregtare do mbahet me datë: 10.01.2017 (e marte) nga ora 14.00h.Gjithashtu, kollokfiumi i dytë nga lënda Konsumi dhe e drejta e Konsumatorëve (viti i dytë) do mbahet po në këtë datë duke filluar nga ora 15.00h. Ndërsa, kollokfiumi i dytë nga lënda e Politikës Ekonomike do mbahet me datë: 13.01.2017, në ora 14.00h.

Me respekt,
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani

Translate »