fbpx

Njoftohen studentet e Fakultetiti te Agrobiznesit se provimi ne Lenden Gjuhe Angleze do te mbahet me 28.01.2015 ne kete orar:
Departamenti: Agromjedis dhe Agroekologji ne ora 13:00
Departamenti: Teknologji e Prodhimit Bimor ne ora 14:30
Ligjeruesi i lendes,
Bardha Gashi.

Translate »