fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te I-pare te Fakultetit Juridik te UNHZ-Peje,te cilet Ju kan nenshtruar kollokviumit te dyte,ne lenden:Fillet e se drejtes/Hyrje ne te drejten,se konsultimet lidhur me rezultatet e kollokviumeve dhe prezantimeve perkatese,do te mbahen diten e merkure, date,11 Janar 2017,ora 11.

Pedagogu i lendes:

Prof.Asoc.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »