fbpx
Njoftohen studentet e nivelit bachelor viti i dyte, departamenti AB se zavendesimi i ushtrimeve  te humbura per shkak te festes ne diten e hënë ne lenden Ekonomia e EU-së dhe Kosova do te behet diten e enjte  me daten 29.12.2016  prej ores 14:40 ne salla A5.
 
MSc. Edona Draga
Translate »