fbpx

Lajmerohen studentet e Masterit, AB viti i I, se ushtrimet ne lenden Metodat dhe teknikat kerkimore te cilat nuk jane mbajtur me 14.12.2016, do te kompenzohen me 28.12.2016 prej ores 17:20

Translate »