fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të parë të Fakultetit të Biznesit, Departamenti Kontabilitet dhe Financa se ligjeratat në lëndën E Drejta Biznesore tek Prof.Dr.Afrim Hoti te parapara të mbahen nesër (e shtunë) prej orës 12:00 nuk do të mbahen për arsye se profesori gjindet në udhëtim jasht vendit, dhe zëvendësimi do të bëhet javen e ardhshme.

Translate »