Njoftim
Njoftohen studentet e nivelit Master, KF-viti I se ligjeratat ne lenden Ekonomiksi Menaxherial prof. Bedri Statovci te humbura per shka te festave do te zevendesohen me date : 27.12.2016 dhe me date 03.01.2017 nga ora 13:20 ne sallen A2
Njoftohen studentet e nivelit bachellor, KF-viti II se ligjeratat ne lenden Financat e korporatave prof. Bedri Statovci te humbura per shka te festave do te zevendesohen me 27.12.2016 dhe me date 03.01.2017 nga ora 14:40 ne sallen A1
Me respekt,
Bedri Statovci

Translate »