fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftim

Njoftojmë studentët, stafin akademik dhe administrativ, që sipas kalendarit të festave zyrtare në Republikën e Kosovës, ditë pushimi do të jenë, dt. 26 Dhjetor 2016, ​2 dhe 3 Janar 2017!
Gëzuar Festat e Fundvitit!​

Translate »