fbpx
Njoftohen studentet e Fakultetit te biznesit se ligjeratat nga lenda Matematika per biznes dhe ekonomi, te dates 09.12.2016 do te mbahen me daten 14.12.2016 ne ora 13:00.
Dr. sc. Xhevat Krasniqi, prof. ass.
Translate »