fbpx
Njoftim
1. Njoftohen studentët të cilët ju kanë nënshtruar provimit në lëndën E Drejta e Procedurës     Administrative, se rezultati i provimit dhe konsultimet do të bëhët publik – mbahën më dt. 23.11.2016 (ditë e mërkurë), nga ora 13:00.
2. Gjthashtu njoftohen studentët të cilët ju kanë nënshtruar provimit në lëndën E Drejta e Punës, se rezultati i provimit dhe konsultimet do të bëhët publik – mbahën më dt. 23.11.2016 (ditë e mërkurë), nga ora 15:00, Salla nr. 1.
Mësimdhënësi i lëndëve:
Prof. Ass. dr Avdullah Robaj
Translate »