fbpx

Njoftohen studentët që kanë kaluar provimet në afatin Janar 2015 në Lëndët: Drejta Kushtetuese/ Drejta Kushtetuese Pozitive dhe Gjyqësia Kushtetuese se përshkrimi i notave në index do të bëhet me datë 27 Shkurt 2015 në orën 15:0

Translate »