fbpx

Njoftohen studentet e departamenteve AA dhe TPB se ushtrimet e dates 27.10.2016 ne lenden Gjuhe Angleze nuk do te mbahen. Ushtrimet do te zevendesohen ne ditet ne vijim.

Please follow and like us: