fbpx

Njoftohen studentet e vitit te pare te Fakultetit Juridik te UNHZ-Peje, te cilet i ndegjojne leksionet-ligjeratat ne lenden:

Fillet e se drejtes/Hyrje ne te drejten,te i permbahen orarit si ne vijim:

Grupi A- dite e hene,nga ora 11-14, vijojne leksionet-ligjeratat,, emrat e te cileve fillojne me shkronjat: A,B,C,ç D,Dh.

Grupi B-dite e hene,nga ora 14-17,vijojne leksionet-ligjeratat,emrat e te cileve fillojne me shkronjat:E,F,G,Gj,K.L.LL,M,N,O dhe

Grupi C-dite e merkure,nga ora 11-14, vijojne leksionet-ligjeratat, emrat e te cileve fillojne me shkronjat: P Q,R,RR,S,SH,T,TH,U,V,X,XH,Y,Z dhe ZH.

Me respekt:Pedagogu i lendes:

Prof.Asoc.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »