fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet te nivelit Master qe provimi nga lenda “Organizimi dhe menaxhmenti” , te prof.Ibish Mazreku do te mbahet me 06.10.2016 ( e Enjte) ne ora 16:00.

Translate »