fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet te nivelit Master  qe konsultimet  nga lenda “Vlersimi i korporates” dhe ” Kontabiltet i avancuar per menaxher” , te prof.Rrustem Asllani te parapara te mbahen me daten 07.10.2016, do te mbahen me 10.10.2016 (E Hene) ne ora 16:00.
Translate »