fbpx

Njoftohen studentet e nivelit Master te FB.-së se konsultimet nga lënda ; Teoria e financave te Korporatave dhe Ndërmarrësija do të mbahen me dat; 29.09.2016 në ora 15.

Prof.Ass.Dr. Halit Shabani

Translate »