Lajmerohen studentet e nivelit MA dhe BA se te enjeten me date 29.09.2016 do te mbahen konsultimet ne Menaxhimin strategjik dhe planifikimi mikroekonomik duke filluar prej ores 11:00.

Prof.Ass.Dr.Florin Peci

Translate »