fbpx

Njoftohen studentet e nivelit Master, se provimi i Lëndes: Teorit bashkohore te organizimit dhe Lënda: Ekonomiksi Menaxherial me Prof. Baki Kolecin, do te mbahen me daten 23.09.2016 në oren 16:00

Translate »