fbpx

Njoftim:

Njoftohën studentet e Fakultetit të Arteve të Drejtimit: Edukim i përgjithshëm në Muzikë dhe Edukim në Muzikë se Provimi të Mr. Arsim Kelmendi të lendët Folklor dhe Njohje Instrumentesh i paraparë që të mbahet me dt. me dt. 20.09.2016, mbahet me dt. 19.09.2016 , për arsye se me dt. 20.09.2016 mbahet provimi pranues- plotësues për studentët e rinjë 2016/17

Me Respekt: Dekanati i Fakultetit të Arteve!

Translate »