fbpx
Master class e organizuar nga Prof. Ass. Dardane Nallbani

Master class e organizuar nga Prof. Ass. Dardane Nallbani

Master class e organizuar nga Prof. Ass. Dardane Nallbani

Prof. Ass. Dardane Nallbani, organizoi ligjëratën dy ditore për studentët e programit artistik – Flaut së bashku  me Prof. Ljubisa Jovanovic nga Universiteti i Arteve në Beograd, ky ishte bashkëpunimi i parë në mes të dy profesorëve të dy universiteteve.

Kjo ligjeratë mundësoi shkëmbimin e përvojave të ndryshme të punës pedagogjike dhe artistike për formimin e kuadrave të reja, me diapazon më të gjërë, si në njohuri ashtu dhe në praktikë.
received_630067337165015
Translate »