fbpx

Njoftohen kandidatet, të cilët kane aplikuar në pozitën  35 për asistent për lendet:

 

-Mikroekonomia dhe Makroekonomia,

-Bazat e ekonomisë,

-Ekonomia dhe Drejtimi i Biznesit Ushqimor,

-Ekonomia menaxheriale.

 

Se intervista me kandidatët për ketë vend të punës, do të mbahet të hënën në ora 10:00 në Fakultetin e Agrobiznesit.

Kandidatët janë:

 

 1. Jahja Lataj,
 2. Adelina Lajqi,
 3. Baton Mati,
 4. Elvis Elezaj,
 5. Shqipdona Hashani,
 6. Enis Mulolli,
 7. Shyhrete Kukaj,
 8. Veton Jahmurataj,
 9. Marigona Geci,
 10. Nexhat Shkodra,
 11. Valdrin Misiri,
 12. Xhavit Islami,
 13. Donjeta Morina
Translate »