fbpx

Njoftohen studentët e vitit të katërt të Fakultetit Juridik se provimet nga lëndët: “E Drejta ndërkombëtare e punës” dhe “E Drejta sociale” nga Mr.Sc.Blerim Krasniqi të parapara të mbahen me daten 07.02.2015 do të shtyhen me daten 14.02.2015.

Translate »