fbpx

Afati i parqitjës dhe mbajtjeve të provimeve për afatin e Qershorit 2016, në nivelin Bachellor dhe Master

Bachelor

Paraqitja e provimeve bëhet me datë 06-12 Qershor
Provimet mbahen prej datës 15 Qershor deri me datë 05,07,2016

Master
Paraqitja e provimeve bëhet me datë 13-17 Qershor
Provimet mbahen prej datës 20 Qershor deri me datë 05 Korrik 2016

Translate »