fbpx

Njoftohen studentet e vitit te pare te F Juridik ne UNHZ te cilet ne afatin e Janarit 2015  Ju kan neshtru provimit me sistemin e vjeter – (jashte sistemit SEMS) ne lenden: Hyrje ne te drejten-Fillet e se drejtes,se konsultimet dhe venja e notave ne indeksa behet me date 5 Shkurt 2015,ora 12.

Pedagogu i lendes:
Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA
Translate »