fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të dytë se notat nga lëndët E drejta civile, E drejta familjare dhe trashegimore dhe Klinika juridike civile janë vendosur ne SEMS. Konsultimet mbahen ditën e shtunë me datën 07 Maj 2016 në orën 14:30.

Translate »