fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik te UNHZ-Peje,te cilet i degjojne ligjeratat ne lendet:E drejte administrative dhe e drejte administrative (Pjesa e posacme) ne programin bechelor perkatesisht ne lenden: kontrolli administrativ,ne programin e studimeve master:Administrativ kushtetues,per arsye te udhetimit zyrtar jashte vendit,ligjeratat ne javen e pare te muajit Maj 2016,nuk do te mbahen.
Per zevendesimin e te njejtave,studentet do te informohen me kohe!

Pedagogu i lendeve:
Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »