fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të katërt të Fakultetit Juridik se provimi nga lënda “E Drejta sociale” që është paraparë të mbahet më 30.04.2016 në orën 15:00 do të mbahet në po të njejten datë në ora 17:00, si dhe provimi nga lënda ” E Drejta ndërkombëtare e punës”do të mbahet në po të njejten datë por në oren 17:00.
Translate »