fbpx

NJOFTIM

Njoftohen studentet e Fakultetit Juridik se provimi nga lenda “Krimi i Organizuar” mbahet vetem neser me date 21.04.2016, ashtu si eshte publikuar, e jo edhe ne ditet dhe data te tjera.

Translate »