fbpx

Njoftohen studentët e fakultetit juridik se provimet nga lënda ‘E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut’ dhe ‘E Drejta Ndërkombëtare Publike’ të parapara të mbahen me 19.04.2016, shtyhen për dt. 22.04.2016 dhe do të mbahen me këtë orar:

1. E Drejta Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut:

  • Ora: 13:30
  • Salla 1

2. E drejta Ndërkombëtare Publike:

  • Ora: 14:30
  • Salla 1.

Me respekt,

Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala

Translate »