fbpx

Njoftim

Lusim te gjithe studentet qe nuk e kan mar noten te prof.Hivzi Sojeva te paraqiten ne Dekanat te Fakultetit te Biznesit me 17.03.2016 dhe 18.03.2016.

Translate »