fbpx

Lajmërim
Lajmërohen studentët e viti të II-të, departamenti KF dhe studentët e vitit të III-të, departamenti AB, se ligjeratat e parapara me orar të mbahen ditën e martë, datë 22.03.2016, Mësimdhënës: Brikenda Vokshi, nuk do të mbahen këtë ditë por do të njoftoheni me kohë për zëvëndësimin.

Translate »