fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet te nivelit Master se konsulltimet nga lenda “Organizimi dhe zhvillimi i menaxhmentit”, te prof.Ibish Mazreku, do te mbahet te premten ne ora 15:00.
Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish