fbpx

Njoftohen Studentet te cilët kanë hyrë në provimin nga Lënda ; Financat e Avancuara te Korporatave në afatin e Janarit nivelit master, drejtimin Kontabilitet dhe Financa, mund të vijnë në konsultime të cilat do të organizohen me datë 17.03.2016 Ditën e Enjte në ora 15.30.-16,00

Translate »