fbpx

Njoftohen studentet e vitit te parë se ligjëratat në lëndën E drejta ndërkombëtare për te drejtat e njeriut – Prof. Ass. Dr. Sabiha Shala të parapara me dt. 15.03.2016 nuk do te mbahen dhe do te zëvendësohen ditën e premte me dt. 18.03.2016 ne te njejten orë në Amfiteatrin 2.

Translate »