fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dyte të drejtimit Menaxhimi i Mjedisit – Master, se provimi ne lënden Sistemi i informimit dhe monitorimit mjedisor te profesori Dr.Sc. Ferim Gashi do të mbahet me datën 29.02.2016 në ora 16.

Translate »